Gå til sideinnhold
Hjem / Ein for alle / Hold ut og hold på idrettsgleden

Hold ut og hold på idrettsgleden

-Vi håper at alle som har tatt en pause fra aktiviteten sin virkelig er klar for å komme tilbake, sier Susanne Wigene som trener både små og litt eldre barn i HIL – Haugesund Idrettslag.

Friidrett_einforalle_Susanne

Og budskapet kan nok alle trenere, instruktører og frivillige i alle lokale lag og foreninger stille seg bak.
-Ikke gi deg nå, hold ut, kom tilbake – vi savner akkurat deg.

Hvis dette hadde vært en helt normal høst – hadde omtrent alle lag og foreninger i regionen tatt i mot nye ansikter nå når høsten står for døren. Ivrige og spente ansikt som vil mestre noe nytt. Noen vil prøve orientering, andre håndball, noen vil begynne i korps, synge i kor, teste ut kampsport, hive seg på svømming eller sparke i gang sin første fotballtrening. Vi er i ferd med å legge bak oss et år som er langt fra normalt. Fritidsaktiviteter og idrett kan være begynnelsen på en livslang interesse og lidenskap, men også inngangsbilletten til et fellesskap som alltid gir mer enn det krever. Men du må møte opp! Det er medlemmene som gjør at en klubb blir en klubb.

Fellesskap og bevegelse

-Vi ser at ungene som er på trening har det kjempekjekt. Vi vet jo også at mange unger i denne perioden har vært mye inne og sittet mye stille, sier Susanne Wigene.

Friidrett_einforalle_barn_HIL

Da er det godt å komme seg ut og få kroppen i gang. Mange klubber har mistet medlemmer og for små lag og foreninger kan akkurat ditt engasjement, din treningsglede og din iver være det som skiller mellom stang inn, eller stang ut. Derfor er det så viktig at du blir med. Og akkurat denne gjensidigheten er det fineste. Klubben trenger deg, men du trenger også klubben.

Trygt og godt

Alle lag og foreninger har måttet tilpasse seg de nye tidene og hele veien må retningslinjene fra både folkehelseinstituttet og Norges idrettsforbund følges. Det bekrefter trener, vardmann og ildsjel Bjørn Helge Aas

Fotball_einforalle_Vard

-Her er det spriting av utstyr og hender, en meters avstand mellom publikum. Det skal være trygt og godt på trening, sier Bjørn Helge og legger til.

-Har du tatt deg en pause, kom tilbake. Og er du helt ny – velkommen, legger han til.

For Haugesund Sparebank er lokale lag og foreninger viktige hjørnesteiner i samfunnet. Å sponse lag og foreninger handler ikke bare om logoer, ei heller om at enkeltutøvere skal bli best. Det handler om et fellesskap som skal ha plass til alle. Det skal være en arena der du skal finne din plass, hvor du kan være deg selv og bidra med alt du er. Altså et tilbud som passer akkurat deg – da blir det #einforalle

Gi oss tilbakemelding