Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Vi har inngått samarbeid med Eika Forsikring
Rådgiver i møte med kunder

Vi har inngått samarbeid med Eika Forsikring

Sammen med Eika Forsikring skal vi tilby et bredt og godt forsikringstilbud til våre kunder.

I Haugesund Sparebank har vi gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Frende Forsikring.

Fra 1. mars bytter vi forsikringsleverandør, og gjennom vår nye samarbeidspartner Eika Forsikring vil vi tilby gode forsikringer til konkurransedyktige priser og enkle selvbetjente løsninger.

Vi er trygge på at samarbeidet med Eika Forsikring vil komme kundene våre til gode.

Hvis du fortsatt vil å ha både bank- og forsikringstjenester samlet på ett sted, og motta råd og veiledning om forsikring fra din personlige rådgiver i banken, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en gjennomgang av dine forsikringer.

Vi vil også benytte anledningen til å takke for et godt samarbeid med Frende Forsikring.

Nyttige spørsmål og svar

Hva skjer med mine forsikringer i Frende?

Dine forsikringer vil fortsatt være hos Frende Forsikring. Vi vil ikke lenger kunne hjelpe deg med spørsmål, endringer eller kjøp av nye forsikringer i Frende. For å se forsikringene dine, logger du deg inn hos Frende Forsikring.

Vi kan tilby deg forsikring gjennom vår nye samarbeidspartner Eika Forsikring dersom du ønsker det.

Book gjerne et møte med oss, så kan vi gå gjennom dine forsikringer sammen og du kan få et uforpliktende tilbud. Du kan også ringe kundesenteret på telefon 52 70 50 00, så hjelper de deg videre.

Kan dere hjelpe meg med mine forsikringer i Frende?

Fra 1. mars 2024 vil vi ikke ha tilgang til systemene for å kunne hjelpe deg med dine forsikringer i Frende Forsikring, og du må derfor ta direkte kontakt med kundesenteret til Frende.

Hvor skal jeg melde skadesaker?

Har du forsikringene dine i Frende Forsikring skal skade, som tidligere, meldes direkte på frende.no/meld-skade-privat.

Du kan også ringe Frende sin døgnåpne alarmsentral på telefon 55 15 36 00.

Flytter du forsikringene dine til Eika Forsikring, kan du kontakte oss og vi kan hjelpe deg videre.

Hvem er Eika Forsikring?

Eika Forsikring er et godt etablert forsikringsselskap med over 20 års erfaring. I dag distribueres forsikringer hovedsakelig av 50 lokalbanker i Eika Alliansen i tillegg til Sparebanken Møre og Fana Sparebank, som uavhengige distributører.

Eika Forsikring sitt kundeløfte er «Len deg på oss». De er opptatt av å bygge varige kunderelasjoner gjennom gode produkter som gir deg trygghet, og å være til stede når uhellet er ute. Kundene er en god blanding av privatpersoner, landbruks- og næringskunder.

Hvordan får jeg mine forsikringer over til Eika?

Book gjerne et møte med oss, så kan vi hjelpe deg med et uforpliktende tilbud på forsikringene dine via vår nye samarbeidspartner Eika Forsikring.

Våre dyktige rådgivere er tilgjengelige for helthetlig rådgivning når du ønsker det. Hvis du velger å flytte forsikringene dine hjelper vi deg også med å si opp dine nåværende forsikringer.

Du kan selvsagt også ringe kundesenteret på telefon 52 70 50 00, så hjelper de deg videre.

Kommer dere til å kontakte meg?

Rådgiverne i banken kontakter alle våre bankkunder fortløpende. Vi har mange kunder, så det kan ta litt tid før vi rekker å være i kontakt med dere alle. Ønsker du fortsatt å ha dine forsikringer hos oss? Ikke nøl med å ta kontakt, så ordner vi det.

Vi er den lokale sparebanken som gir tilbake til ditt nærmiljø, som genuint bryr oss om deg, er med deg i gode og dårlige dager, og hvor du kan treffe et menneske når du trenger det.

Gi oss tilbakemelding