Gå til sideinnhold
Hjem / Kundefordeler

Kundefordeler

Som kunde i Haugesund Sparebank er det din fortjeneste at 150 lag og foreninger på Haugalandet får støtte til å drive aktiviteter til glede for barn, ungdom og voksne!

Du skal ha direkte fordeler også! Vi deler stadig ut teaterbilletter, kinobilletter, og invitasjoner til andre hyggelige anledninger. Innimellom får våre kunder ekstra gode priser på ulike varer og tjenester.

Under finner du kundefordeler som er aktuelle akkurat nå – men følg oss også på Facebook, Instagram og Snapchat. Her legger vi ut gratisbilletter og andre goder!

Filmfestivalen 2024

Et av de etterlengtede lysglimtene i sommer er en gjenganger i byen og heter Den norske filmfestivalen. Er du en av dem som elsker film og vil få med deg godbiter i verdensklasse, kan du nå benytte anledningen til å sikre deg et festivalpass til en meget god pris.

Er du kunde hos oss, får du nå anledning til å kjøpe festivalpass til 50 % rabatt.

Filmfestivalen

Slik får du rabatten:

Kjøp festivalpass i dag ved å klikke på knappen over (maks 1 pass per kunde). Skriv inn «HBANK50» i feltet «Discount code»

Mods kommer til Tysnesfest

Gjør deg klar for tidenes allsang når det legendariske bandet Mods kommer til Tysnesfest 11. juli!

Dette blir en eksklusiv og unik mulighet til å oppleve Mods live, en konsert som vil samle generasjoner rundt låtene som har overlevd i flere tiår.

Er du kunde hos Haugesund Sparebank eller Tysnes Sparebank, kan du nå sikre deg billetter for kun kr. 750,-. Ordinær pris er kr. 1.090,-

Mods-20242-768x432

Slik får du rabatten:

Kjøp billetter i dag ved å klikke på knappen over (maks 2 billetter pr. kunde). Skriv inn «kundefordel» og deretter klikk «Bruk kode» – så får du mulighet til å kjøpe inntil 2 billetter.

Det er 100 billetter tilgjengelig, så her gjelder det å være rask om du vil benytte deg av kundefordelen.

Vikedal Roots Music Festival

Skal du på Vestlandets beste Rootsfestival i sommer? Da bør du benytte deg av dette tilbudet.

Som kunde i Haugesund Sparebank får du nå 20% rabatt på valgfri billett (maks 2 billetter pr. kunde) til Vikedal Roots Music Festival.

Kopi av LOGO FIRKANT-1 (1)

Slik får du rabatten:

Kjøp billetter i dag ved å klikke på knappen over (maks 2 billetter pr. kunde). Skriv inn «HS2024» og deretter klikk «Bruk kode» – så får du mulighet til å kjøpe inntil 2 billetter.

Det er 50 billetter tilgjengelig, så her gjelder det å være rask om du vil benytte deg av kundefordelen.

Vangenfestivalen 2024

Vi har en gladmelding til deg som har planer om å oppleve dette musikalske skogseventyret. Som generalsponsor har vi fått tilgang til flere billetter og det kommer deg som kunde til gode.

Er du kunde hos oss, får du nå en ny anledning til å kjøpe festivalpass til Vangenfestivalen for kun kr. 999,-. Ordinær pris er kr. 1.599,-

Vangenfestivalen 2024

Slik får du rabatten:

Kjøp festivalpass i dag ved å klikke på knappen over (maks 2 pass pr. kunde). Skriv inn «Spare» og deretter klikk «Bruk kode» – så får du mulighet til å kjøpe inntil 2 billetter.

2 for 1 på kino hver tirsdag

Liker du å gå på kino og er kunde her i Haugesund Sparebank?

Da har vi en gladsak til deg! Hver tirsdag spanderer vi 2 for 1 på kinobilletter for våre kunder på både Edda Kino og Tysvær Kino. Ta med deg en venn og nyt en god film!

HS-2for1-kino-Edda-og-Tysvær-infoskjerm-liggende-16x9

Slik får du rabatten:

Vis bankkortet ditt fra Haugesund Sparebank i kiosken ved kjøp av billett der, eller velg «2 for 1 billett» om du bestiller på nettsiden til Edda Kino eller Tysvær Kino (bankkortet må da fremvises ved inngang til kinosal).

50% rabatt på golfkurs hos Haugesund Golfpark

Som kunde i Haugesund Sparebank har du nå anledning til å ta nybegynnerkurset til halv pris. Kurset skal hjelpe deg å komme i gang med treningen, samt lære det mest grunnleggende om sikkerhet, golf vett og ferdsel på golfbanen.

Golf

Slik får du rabatten:

Vis bankkortet ditt fra Haugesund Sparebank ved oppmøte og du vil få 50% rabatt på kurset.

Gi oss tilbakemelding