Gå til sideinnhold
Hjem / Lån / Forbrukslån
Par_høst_landskap

Forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Derfor er det noe høyere rente på et slikt lån, sammenlignet med andre typer lån.

Mange situasjoner kan oppstå, og av og til trenger man litt ekstra penger i en kort periode. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Derfor er det noe høyere rente på et slikt lån, sammenlignet med andre typer lån. Betalingsevne og kundeforhold er avgjørende om vi innvilger et lån uten sikkerhet.

Hvis du har flere lån som du synes det er vanskelig å holde kontroll på, snakk med oss. Da kan vi sammen se på muligheten for å samle lånene dine, slik at du får bedre oversikt og kontroll.

Trenger du avdragsfrihet?

Avdragsfrihet kan være et rimeligere alternativ til forbrukslån. Det har vært en spesiell tid, og vi vet at mange av våre kunder kjenner på usikkerhet rundt egen arbeidssituasjon og økonomi.

Du kan søke om avdragsfrihet i nettbanken eller i mobilbank-appen. Du betaler da kun kostnadene ved å ha lån, altså rente og omkostninger.

Sett opp et budsjett

Det er alltid lurt å sette opp et budsjett når du planlegger å ta opp et lån. Her finner du to budsjettmodeller som vi anbefaler. Du kan justere inntekt, sparing og andre faktorer, og se hvordan det spiller inn på din økonomi.

Gi oss tilbakemelding