Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Kundetur 2024
Bilde2

Kundetur 2024

Vi inviterer til kundetur til Sorrento i Syd-Italia 6. – 13. september 2024.

Bli med oss på en tur som kombinerer storslagen kultur og vakkert landskap i skjønn forening.

Que bello! sier italienerne når de kommer på feriebesøk og skuer ut over Sorrentobukten. Det samme kan vi si når vi tar turen til Italia og halvøya langt syd, som siden romertiden har vært høyt elsket for sitt klima, sin gode vin, oliven og sitrusfrukter.

Dette er en tur som passer for deg som vil kombinere «det gode liv» med vandreturer og andre aktiviteter, og gir deg tid til å slappe av mellom slagene. Du må likevel være i grei fysisk form og i stand til å holde følge med resten av reisefølget.

Vi setter kurs for den sagnomsuste Amalfikysten, hvor vår base er Vico Equense like ved Sorrento. Vi skal bruke dagene til små og store opplevelser og bli fascinert av kjente steder som Positano, Amalfi, Capri og Pompeii. Hele Sorrentohalvøya er helt unikt med frodig landskap, stupbratte klipper og fascinerende landsbyer.

Turen startes med et besøk i Roma – ”den evige stad”. Byen nærmest flommer over av historie og fantastiske palasser, fontener og fasader. Stikkord er kunst, mat, vin, shopping, arkitektur, mennesker, iskrem og mye mer.

Dette er reisen du ikke bør gå glipp av!

Frister det å bli med oss på tur til Italia?

Klikk gjerne på linken under for å lese mer om turen. Der ligger fullt program med priser og informasjon. Påmelding gjøres direkte til Norsk Tur.

Trevifontenen

Har du spørsmål om turen, kan du sende e-post til [email protected] eller ringe telefon 38 12 03 20.

Velkommen til å bli med oss på tur!

Gi oss tilbakemelding