Gå til sideinnhold
Hjem / Om oss / Samfunnsansvar / Spons og gave / Sponsorstøtte
AHA_2052

Sponsorstøtte

Sammen med samarbeidspartnerne våre skal vi skape glede, engasjement, samhold og utvikling!

Søknadsportalen er nå stengt

Søknadsfrist for neste periode er 31. januar 2025.

Nyttig å vite

  • Det gis ikke støtte til enkeltpersoner
  • Utdelingen foretas en gang per år
  • Søknader sendt per e-post og post blir ikke vurdert
  • Haugesund Sparebank gir ikke begrunnelse på avslåtte søknader

Retningslinjer for samarbeid

I dag har vi et flott samarbeid med ca 150 lag og foreninger i distriktet. For oss som lokal sparebank er det viktig å sørge for at den økonomiske støtten kommer flest mulig til gode.

Lokalt engasjement

Vi er opptatt av at Haugalandet skal være et godt sted å bo og leve. Derfor støtter vi aktiviteter som skaper engasjement, samhold og utvikling i lokalmiljøet.

Bredde

Når vi velger samarbeidspartnere, er det viktig at samarbeidet kommer flest mulig til gode og at de driver i tråd med våre verdier.

Bevisst samarbeidspartner

Vi ønsker et tett og bevisst samarbeid med våre samarbeidspartnere. For oss er det viktig å være en engasjert sponsor, samtidig som vi stiller krav til våre samarbeidspartnere. En gjenytelse i form av profilering er ofte selvsagt, men vel så viktig er det at vi har dedikerte samarbeidspartnere som fremstår som gode ambassadører av banken. Vi ønsker at samarbeidet skal generere positiv oppmerksomhet, og en produktiv arena til å komme i kontakt med organisasjonens medlemmer.

Det kan til tider være litt vanskelig å vite om en skal søke gave eller sponsorat, og det har vi full forståelse for. Som en hovedregel gir vi gaver som et engangsbeløp uten krav om gjenytelser, mens sponsoravtaler gjerne går over en periode på flere år og er avtalefestet med spesifikke gjenytelser.

KathrineKittang

Spørsmål? Kontakt Markedssjef

Kathrine Kittang

Gi oss tilbakemelding